News Flash:

Barladenii sunt asteptati sambata la observatii astronomice in strada.

1 August 2014
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
Sambata 2 august 2014, intre orele 21.00 - 22.30, Observatorul Astronomic al Muzeului "Vasile Parvan" din Barlad va organiza observatii astronomice in strada.   

 Aceasta activitate se va desfasura in zona parcului "Victor Ion Popa", pe trotuarul de pe strada principala (langa statuia lui Mihai Eminescu). Cei care vor iesi la o plimbare sambata seara vor avea ocazia sa priveasca prin telescop, Luna, planeta Saturn, dar si planeta Marte.

Observatiile astronomice in strada de sambata seara sunt destinate promovarii astronomiei in randul publicului. Aceasta activitate are si rolul promovarii sectiei de astronomie a Muzeului "Vasile Parvan".

„De ceva timp Observatorul Astronomic din Barlad organizeaza regulat (in special primavara si vara) observatii astronomice in strada, in felul acesta, institutia noastra se numara printre primele din tara ce organizeaza astfel de activitati in mod regulat. Mai trebuie sa precizez ca observatiile astronomice programate pentru data mentionata in acest comunicat se vor desfasura numai daca cerul va fi senin!” a declarat Dumitru Ciprian Vintdevara, Muzeograf Planetariu/Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Parvan” Barlad

2 august vasile parvan barlad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019621 (s)