marți, 23 aprilie, 2024

Barladenii sunt norocosi – au un primar “priceput la toate” -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Este suficient să privești postările de pe pagina oficială a instituției ca să realizezi că s-a intrat in campania electorala. Ultimul instantaneu foto in care eroul principal este Dumitru Boros ilustrează perfect sintagma “ ce pot unii sa facă pentru voturi”

După ce a rezolvat tot ce ținea de administrația locala,edilul Dumitru Boros încearcă sa inducă opiniei publice ca e priceput la toate, inclusiv la bitum si la asfaltare. Cam fâs s-a ales din fondurile europene care ar fi trebuit sa vina pentru reabilitarea Grădinii Publice.

Si cum votantul barladean nu are memoria scurta, primarul a încercat sa “ dreagă busuiocul” printr-un instantaneu foto in spatele unui munte de bitum. Mesajul transmis era ca se asfaltează aleile din Grădina Publica care din 1970 nu au mai văzut asfalt ( bine ca pana vom ajunge sa avem un parc precum cel din Vaslui vor mai trece zeci de ani). Au fost demarate lucrările, dar atenție… suma necesară acestei operațiuni este necunoscuta.

Urmează sa fie platita din bugetul local,la finalul acestor asfaltări. Dar pana atunci, retina contribuabilului trebuie sa retina imaginea patetica a unui avocat,îmbrăcat intr-un tricou de culoare galbena( a început campania) transformat ad-hoc in inginer constructor.

Încercați sa va pozați așa si pe b-dul Epureanu, sigur veți lua…. voturile șoferilor care fac slalom printre gropi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img