miercuri, 24 aprilie, 2024

BARLADENII VOR FI RETICENTI SAU BUCUROSI?

Distribuie:

Publicat:

 Fiecare dintre noi are, cu siguranta, un vecin care foloseste parcarea publica in mod personal si vecinii,  cumsecade,  sunt nevoiti sa parcheze la doua blocuri distanta pentru ca nu a gasit loc . Se pare ca pentru acestia edilul barladean a gasit o solutie. Va scoate la inchiriere parcarile astfel incat cei care isi doresc sa isi parcheze parcul de masini sa fie conditionati, macar de lege. Desi i se reproseaza ca in acest an nu a construit o parcare , Boros a oferit si detaliile acestor lipsuri.

“Terenurile pe care am putea sa le transformam in parcari nu sunt nici intabulate, nici cadastrate. Pana acum, acest lucru nu era obligatoriu, dar intre timp legea s-a schimbat, asa ca orice bucata de pamant trebuie masurata, intabulata, trecuta prin Consiliul Local si prin Hotarare de Guvern. Procedura e greoaie si de durata”.

Pe anul acesta in buget erau trecute ,au fost si votate 3 parcari dar datorita acestor lacune administrative au fost amanate. Pe de alta parte trebuie punctata si parerea celor care desi platesc taxe si impozite nu au masini, dar banii lor se duc catre acestia. Lor ce le ofera administratia locala?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img