marți, 19 martie, 2024

BASESCU:Acum pricepeti deontologilor ?

Distribuie:

Publicat:

Traian Basescu trece prin momente de maxima tensiune! Cu fratele in puscarie, cu fiica Ioana pusa sub control judiciar de DNA, cu sotul acesteia in mari dosare ale procurorilor condusi de Kovesi, cu fostul ginere implicat, si el, in probleme penale, cu un nepot in aceeasi situatie, fostul presedinte si-a iesit din fire si a decis sa mai incerce o manipulare ordinara in stilul caracteristic. A coborat atat de jos incat incearca sa santajeze emotional pe cei ce vor citi aceste randuri folosindu-si inclusiv nepoteii pe care “Codruta ar putea sa-i scoata pe scarile DNA cu catuse la manutele, spre gloria ei”.

Basescu vorbeste despre hartuirea la care e supus, incepand cu dosarele deschise de fostul Procuror General al Romaniei, Tiberiu Nitu, si ajungand la cele instrumentate de oamenii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. In mesajul care e dedicat ”deontologilor”.

Fostul presedinte spune ca ”a dezlantuit o adevarata intifada impotriva familiei mele” atunci cand vorbeste despre Kovesi. ”M-ar surprinde daca Codruta nu ar dispune masuri de supraveghere si pentru nepotei pentru ca au inceput toti trei sa mearga si sa vorbeasca la telefon”, adauga Basescu.

”De ce? Pai uitati de ce deontologilor!

Pe 21.12.2014, dupa 44 ani si 6 luni, m-am terminat mandatul in serviciul public si al statului.

Reactia statului pe care l-am servit a fost urmatoarea:

In 3 luni, la cererea Procurorului General Nitu, imi erau redeschise nu mai putin de cinci dosare penale si eram facut si inculpat intr-un dosar pentru o asa zisa amenintare urmare a unei reclamatii sustinuta de de 120 parlamentari PSD, iar in alt dosar deveneam suspect pentru spalare de bani, dosar ce fusese inchis cu multi ani in urma pentru ca nu exista fapta reclamata de voiculescianul Ciuvica. Precizez, dosarul a fost inchis pe inexistenta faptei si nu pe imunitate. Mai mult, chiar ICCJ dispune mentinerea solutiei Parchetului General.

Mai mult, se redeschide si dosarul Mihaileanu, de asemenea inchis pentru inexistenta faptei reclamate de 12 senatori PSD in frunte cu Iorgovan.

Nu mai vorbim despre sechestrul pus abuziv pe terenul cumparat de familia mea la Nana cu un credit pe 30 ani.

Si pentru ca Parchetul General s-a remarcat in ticalosie (spun ticalosie pentru ca aceeasi institutie care cerea redeschiderea dosarelor, le inchisese cu 7 – 8 ani in urma), nici DNA-ul nu s-a lasat mai prejos si a dezlantuit o adevarata intifada impotriva familiei mele plecand de la obiectivul enuntat public de Doamna Kovesi, citez, “I-am arestat si pe cei care m-au propus si pe cei care m-au numit”.

Fratele, condamnat in urma unei inscenari odioase, pentru care nu i-am acuzat pe judecatori pentru ca ei au judecat pe documentele si probele aflate in dosar si nu pe toate faptele. Slava Domnului ca judecatorii Curtii de Apel Constanta nu i-au confiscat si casa asa cum cerea DNA. Si asta in conditiile in care si eu si fratele meu am avertizat din timp, in scris, institutiile statului ca ceva nu este in regula cu presiunile facute de familia Anghel.

Ginerele, trimis in judecata pe un dosar masluit ca interpretare a faptelor si a interceptarilor, vinovatia plecand de la faptul ca si-a asistat si sfatuit un client in calitate de avocat. Prima consecinta a fost pierderea clientilor cabinetului de avocatura.

Nepotul, un om foarte tinar si lipsit de experienta, trimis in judecata in urma unei provocari ordinare a unor oameni de afaceri deveniti denuntatori pentru a-si apara pielea, echipati cu tehnica de inregistrare de DNA si instruiti cum sa provoace de catre un procuror DNA. Prima consecinta a fost pierderea locului de munca.

Fiica, inculpata pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la spalare de bani si supusa unui regim extrem de dur de supraveghere a comunicatiilor, ambiental, filaj si provocatori echipati si instruiti de DNA. Prima consecinta a fost/este pierderea solicitarilor pentru lucrari notariale.

Si toata aceasta supraveghere salbatica a familiei mele dispusa de Codruta Kovesi, care pe fondul sucesului de casa al spectacolelor cu incatusari din fata DNA spre propria-i glorie, avea nevoie si de familia fostului presedinte.

M-ar surprinde daca Codruta nu ar dispune masuri de supraveghere si pentru nepotei pentru ca au inceput toti trei sa mearga si sa vorbeasca la telefon. Un filaj ceva, niste provocatori, ceva interceptari ar mai putea aduce ceva aplauze. Ce daca sunt mici, si ei pot fi scosi pe scarile DNA cu catuse la manute, spre gloria Codrutei.

Eu nu am nimic cu institutiile care s-au consolidat in mandatele mele, dar am cu procurori care au vrut sa-si asigure propria glorie si pe seama sacrificarii familiei mele. Iar cand vine vorba de familia mea, pentru a nu fi atacati public, probabil, foarte putini judecatori ar avea curajul sa contrazica DNA.

Iar dupa ce am servit statul 44 ani si 6 luni, dati-mi voie ca astazi sa-mi apar familia chiar si impotriva unor reprezentanti incorecti ai statului.

Hai deontologilor, strangeti pumnul muncitoreste, inclestati falcile si racniti precum Ponta si clica lui pe stadioane si in piete : „Basescu la puscarie !”

Acum pricepeti deontologilor ?”, e mesajul lui Traian Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img