vineri, 19 aprilie, 2024

BASESCU: “Cum o cheama? Gorghiu? E politician?”

Distribuie:

Publicat:

Traian Basescu a atacat-o, din nou, joi seara, pe sefa liberalilor Alina Gorghiu. Intr-o emisiune, la Romania TV, Basescu a spus despre Gorghiu ca este “o fiinta cu tupeu”, care atunci cand acuza PMP ca va face alianta cu PSD, dupa alegerile din 11 decembrie, uita istoria recenta.

Basescu a reamintit momentele in care PNL s-a alaturat PSD in campania de suspendare a sa din functia de sef de stat.

“Dansa (n.r. – Alina Gorghiu) cu ce se ocupa? Cum o cheama? Gorghiu? E politician? Ca nivel de politician, doamna este atat de jos, incat as cobori mult prea jos ca sa ii dau replici acestei doamne. Ma uit la tupeul acestei fiinte. Ea vine din partidul care tipa in 2007, alaturi de PSD, suspendarea lui Basescu. Vine din partidul care la alegerile din 2009 se gudura pe langa Geoana. Dansa se gubura pe langa Geoana si l-a sustinut in turul doi. Vine fiinta asta diafana din partidul care in 2012 participai impreuna cu Crin Antonescu si cu Victor Pontai la suspendarea presedintelui. Cat tupeu trebuie sa ai ca sa vorbesti despre alianta lui Basescu cu Dragnea, uitand istoria recenta. Cred ca fiinta are o problema”, a declarat Traian Basescu, la Romania TV.

Seful PMP a crede ca PNL va face alianta cu PSD, dupa alegerile parlamentare.

“Daca doamna Gorghiu nu vrea ca PNL sa faca alianta cu PMP, o sa faca exact cum a facut la locale. Stiti ce au facut la locale? Au spus “nu facem alianta cu PMP” si au pierdut trei consilii judetene: Timis, Caras si Maramures. Ma tem ca se va face o alianta intre PSD si PNL”, a conchis Traian Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img