marți, 19 martie, 2024

Basescu: De ce merge Ciolos in SUA, nu Iohannis?

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis, duminica seara, in repetate randuri.

Traian Basescu a semnalat ca dupa inaugurarea scutului de la Deveselu, pe langa intalnirea ambasadorului SUA la Bucuresti cu Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor (despre care a vorbit aici), a fost anuntata vizita premierului Dacian Ciolos in SUA.

Fostul presedinte a subliniat: “As fi foarte atent la acest aspect. Dupa mine, e o problema la nivel de incredere: s-a preferat vizita premierului, nu a presedintelui. Mai poate fi si o alta socoteala: se face etapizat. In prima etapa, merge Dacian Ciolos la vicepresedintele Joe Biden, in a doua- Klaus Iohannis la Barack Obama”. Traian Basescu a mai spus ca fiecare zi care trece ne apropie de alegeri, cand Obama va pleca.

Traian Basescu a vorbit si despre absenta presedintelui Klaus Iohannis la inaugurarea scutului de la Deveselu si a subliniat, din nou, ca “Din punctul meu de vedere, ceva e in neregula, orice presedinte al Romaniei are ca obiectiv o intalnire cu presedintele SUA, faptul ca merge premierul e in neregula pentru Klaus Iohannis”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img