miercuri, 24 aprilie, 2024

Basescu despre KOVESI

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a fost prezent in platoul televiziunii Romania TV, unde a comentat dur la adresa sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

Traian Basescu a comentat verdictul dat de catre cei care au vazut teza de doctorat a sefei DNA si care au concluzionat ca este vorba despre o sesizare “partial indreptatita si fundamentata” a unui plagiat. Fostul presedinte al Romaniei a facut o gluma pe seama Laurei Codruta Kovesi, despre care a spus ca este ”partial insarcinata”.

De asemenea, Traian Basescu a mentionat faptul ca sefa DNA a fost ajutata de-a lungul timpului de catre adjunctul SRI, Florian Coldea. ”Cu cat se adanceste prigoana institutiei Codrutei Kovesi, cu atat PNL pierde si mai mult. Codruta e al 12-lea jucator de pe teren. E clar asta.  Din ce spune Universitatea de Vest e clar ca doamna Kovesi e partial insarcinata. Vedem mai tarziu daca este fetita sau baiat. In Romania democratica a lui Klaus Iohannis nu se gaseste un profesor sa aiba curaj sa fie in comisia de analiza a plagiatului. Nu sunt specialist.

Zeita dreptatii e o plagiatoare de doi bani. S-a impopotonat cu un titlu pe care nu il merita. E ca si Gabi Oprea, ca si Ponta, ca si Toba, ca si primarul de Voluntari. Imi asum eu acest lucru Codruta Kovesi, esti o plagiatoare. A instaurat insa o teroare in randul tuturor. A inspaimantat o societate intreaga. Profesorilor le este frica de faptul ca li se poate inscena ceva. Doamna Kovesi nu putea ajunge aici fara sprijinul lui Florian Coldea.

Ne facem denuntatori si un procuror DNA iti da 3000 de euro pe luna. E fabulos. Iti plateste creditele la banca. E o marsavie fara limite. Aceasta femeie a facut ce vedeti. Martori sub acoperire carpra sa li se dea 3000 de euro pe luna. Sa li se plateasca creditele la banci. Sa se opreasca aceasta nebunie, aceasta isterie. Se condamna pe denunturi si nu pe probe.

Va dau scris ca daca eram presedinte si eram suspect de plagiat, veneau mai multi, cu placere, sa vada daca e sau nu plagiat. Sunt cativa oameni carora nu le este frica de ea. Aduceti-va aminte cum l-au umflat pe Grebla de la CCR. Coldea i-a dat ordin si l-au umflat pe Grebla. S-a instaurat teroarea.”, a spus Traian Basescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img