marți, 19 martie, 2024

Basescu o vede pe Udrea pe fotoliul din primaria CAPITALEI

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, intr-o emisiune TV, ca nu vede printre politicienii din Romania vreun “barbat politic energic” care sa fie candidat la Primaria Capitalei si ca ar merge pe mana Elenei Udrea.

“Nu vad un barbat politic energic, privind in perspectiva Primaria Capitalei, dupa care candidatura la Presedintia Romaniei. Sa stiti ca as merge mult mai repede pe mana doamnei Udrea, pe care o stiu un om extrem de puternic si consecvent. Sa speram ca isi va rezolva problemele cu justitia”, a afirmat Traian Basescu.

El a precizat ca pe Elena Udrea a sustinut-o in toata cariera ei politica, dar acum trebuie sa-si rezolve problemele cu justitia.

“Pe Elena Udrea am sustinut-o in toata cariera ei politica pentru ca cred ca este un om cu calitati extraordinare, dar acum trebuie sa-si rezolve niste probleme”, a mai spus Traian Basescu.

Pe de alta parte, el a sugerat ca PNL este partidul care va beneficia de iesirea lui Oprescu din competitia politica din 2016 si a criticat reactia copresedintelui liberal Alina Gorghiu, careia i-a transmis ca partidul sau l-a sustinut pe actualul edil in batalia electorala din 2012.

“Acum scoaterea din competitie a lui Sorin Oprescu serveste… ma tem ca putem intui cui… D-na Gorghiu a sarit in sus imediat. Uita ca fost sustinut de USL ca si candidat independent. Macar putina decenta ar trebui sa functioneze. Ne spune despre administratia curata a PNL, pai Chiliman se pare ca e de la PNL”, a mai comentat Basescu.

Intrebat daca intentioneaza sa mai candideze la Primaria Capitalei, el a raspuns: “Nu, in acest moment nu. Dupa ce ai fost 10 ani presedinte…”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img