vineri, 29 martie, 2024

BATAIA DE JOC LA ADRESA BARLADENILOR CONTINUA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Servicii scumpe , calitate zero! Acesta se pare ca este in ultima perioada sloganul celor de la CUP Barlad. Cei care strang gunoiul , dar intr-un mod care i-ar putea face invidiosi pe ceilalti prestatori de servicii. Tomberoane pline ochi, pubele lasate in” voia sortii” si care nu pot fi folosite datorita modului in care au fost amplasate. Toate aceste lucruri sunt facute in bataie de joc, si culmea, pe banii barladenilor. Fara a avea pic de respect pentru cei care le platesc salariile , acestia considera ca preturile solicitate, si culmea aprobate de majoritatea consilierilor locali, sunt oglinda serviciilor prestate de ei.                              
                                                                                    
 La aceasta ora din buzunarul contribuabilului pleaca  12,40 lei pentru cei care stau la casa. Cei de la bloc scot  11,8 lei/persoana/luna din portofel. La persoanele juridice suma a ajuns la 101 lei. Cu siguranta pentru banii acestia toata lumea asteapta calitate , si nu in ultimul rand respect.     
                                                                      
  In incercarea de a atrage atentia , mai multi cetateni au lansat pe reteaua de socializare apeluri la adresa edilului-sef, Dumitru Boros.  

Profesorul Mihail Manciu , plin de suparare, scrie : „ asa se face colectarea selectiva. Datorita majorarii pretului nu voi mai strange gunoiul , desi M-am specializat, il voi arunca pur si simplu”. Deschisa cutia Pandorei , reprosurilor, multi barladeni au comentat, negativ, la adresa celor de la CUP. „ Sa va fie rusine, preturi europene pentru servicii de proasta calitate”, „ veniti domnule primar sa vedeti cum se Descarca pubele de la casa direct in tractor, iar apoi acestea sunt zvarlite in fata portii. Nu intereseaza pe nimeni ca acestea se sparg si au costat bani”.        

Se pare ca nemultumirea oamenilor a ajuns la cote maxime, ramane sa vedem ce masuri va lua autoritatea locala in privinta necolectarii selective a gunoiului menajer.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img