joi, 25 aprilie, 2024

UPDATE BARLAD : DUPĂ BĂTAIA DE IERI AU FOST REȚINUȚI AGRESORII.

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: 

Polițiștii bârlădeni au reținut cinci bărbați cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

ATENTIE! Acest barbat a ajuns de urgenta la spital dupa ce a consumat apa din izvoarele de pe ruta Husi-Crasna – FOTO

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a cinci bărbaţi – H.Ionel, de 43 de ani, H.Mihai, de 38 de ani, H. Aurel, de 31 de ani, D. Vasilică, de 35 de ani şi M. Cristian, de 46 de ani, domiciliaţi în municipiul Bârlad, bănuiţi de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.

 

Exclusiv : Cadavru descoperit in padure la Tatarani

Oamenii legii au stabilit faptul că, în dimineaţa de 25 iulie a.c., cei cinci bărbaţi s-au deplasat cu două maşini la locuinţa unui bărbat de 53 de ani, din municipiul Bârlad pe care îl considerau responsabil de o agresiune comisă în seara de 24 iulie a.c. asupra lui H.Aurel. Au pătruns în imobil, l-au agresat pe proprietar şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

 

 

STIRE INITIALA Scene de o violenta rara au avut loc in aceasta dimineata la compartimentul de primire urgente a spitalului barladean. Doua clanuri de rromi au gasit de cuviinta sa isi rezolve disputele pe holurile institutiei sanitare. In cel mai scurt timp forte impresionante de ordine – jandarmi si politisti au fost prezente la fata locului pentru a restabili linistea!

COD GALBEN DE FURTUNA LA VASLUI!

Scandalul a inceput dis de dimineata cand un barbat a sunat la 112, la ora 5:40 si anunta ca trei barbati au intrat in casa si l-au luat la bataie. Agresorii au fost condusi la sectia de politie unde li s-a intocmit dosar penal pentru vatamare din culpa . In timp ce acestia erau audiati, o parte a membrilor Hurmuz s-au deplasat la spital acolo unde cei din clanul Dura, mai exact doi barbati , primeau ingrijiri medicale.
La aceasta ora sunt audiate victimele si trei agresori.

Revenim cu detalii!

Accident grav la Vaslui: a fost activat planul rosul de interventie – FOTO/VIDEO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img