marți, 19 martie, 2024

Bataie de joc : medic de familie barladean care incalca legea cu buna stiinta ! – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

“ Unde-i lege nu-i tocmeala” zice un proverb românesc. Dar se pare ca acestea sunt încălcate de la cel mic la cel mare.

Deși fumatul este interzis in spațiile publice , in plină zi si cu pacienti care așteptau sa între la medic, o doctorița de familie  din Barlad urca nestingherita cu tigara in mana. Trece pe hol si luată la întrebări de un pacient aceasta ii raspunde ca “ da draga, e cabinetul meu”. Fără nicio jena intra in cabinet, bineînțeles tot cu tigara aprinsa.

Medicul Mirela Băbuță , căci despre ea este vorba , nu este la prima abatere. Zilele trecute pacienții acesteia făcuseră coada la usa cabinetului pentru a-si recupera fisele medicale si deschizând usa au rămas perplecși de imaginea care le-a apărut in fata ochilor. Fisele medicale erau puse pe jos observându-se cu ochiul liber că în cabinet nu s-a mai efectuat o curățenie generală de ceva timp. Mai mult, cei care au filmat susțin că înăuntru persistă un miros înțepător de fum de țigară, pe jos fiind aruncate mucuri.

CJAS Vaslui a reziliat contractul cu Mirela Băbuța in luna Decembrie a anului 2017. Speram ca aceste imagini sa fie vizionate si de cei de la ISU , sa se autosesizeze si sa dispună măsurile legale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img