miercuri, 24 aprilie, 2024

”Batalia de la Vaslui”, gala anului la MMA

Distribuie:

Publicat:

Vasluiul se pregateste de cea mai importanta gala MMA a anului, intitulata ”Batalia de la Vaslui”.
Printre altii, in cusca va intra cel mai valoros luptator vasluian al momentului, Lascar Rotaru. Cel supranumit ”Bestia Moldovei” este component al CS “Scorpion” Iasi, insa inceputurile sale sunt legate de CS “Viitorul”, unde a invatat abc-ul luptelor libere, sub coordonarea antrenorului Neculai Beligan. El are in palmares un titlu de vicecampion national la lupte, tineret, si o medalie de bronz la Campionatul National de lupte pe plaja.

Vasluianul a intrat de curand in circuitul MMA, unde a primit porecla de Bestia Moldovei. Lascar Rotaru a impresionat in gala “Divizia MMA”, din luna mai a anului trecut, unde a facut ravagii, obtinand un succes pe care nu-l va uita asa de curand.

Tot in 2016, vasluianul a obtinut centura la Gala ”Batalia de la Vaslui”, avand nevoie de trei minute pentru a-l invinge pe basarabeanul Andrei Chirhan.

Un alt vasluian, descoperit la ”Batalia de la Vaslui”, este Florin Voduti. Si el va fi prezent in gala din 11 august.
In Polivalenta vasluiana vine sa lupte Florin ”Rambo” Lampagiu. Acesta promite un adevarat spectacol de combinatii si tehnici sportive, care nu vor dezamagi iubitorii de sporturi de full-contact.

”Este rezultatul primei editii ceea ce facem noi in aceste zile. A ajutat Vasluiul enorm. Incercam sa fim la nivelul anului trecut. Rolul galei este promvovarea sportului de contact la nivel de judet. Incercam sa aducem cat mai mult tineret aproape de sport, ce inseamna lupta in ring si nu pe strada. Avem sportivi autohtoni, cum este Lascar Rotaru si Florin Voduti. Speram sa fie alaturi de noi cat mai multi vasluieni, pentru a demonstra ca asemenea gale pot fi organizate si la Vaslui, nu numai in marile orase”, a spus Remus Ciobanu, organizatorul evenimentului.

La Vaslui se iau la tranta si alti voinici ai Romaniei, fara sabii sau buzdugane, doar muschi de otel si lupta dreapta, cum ar fi Daniel Alexandru, viceprimarul comunei Banca, Marius Graunte si Bogdan Nastase.
Printre invitatii speciali se numara Catalin Morosanu, fara a intra in lupta, Sebastian Ciobanu si Sebastian Cozminca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img