sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bautura care topeste grasimea acumulata in zona abdominala

Distribuie:

Publicat:

Un mare ajutor in procesul de eliminare a kilogramelor nedorite este otetul din cidrul de mere, potrivit unui studiu recent realizat de cercetatorii britanici.

Otetul din cidru de mere autentic se prepara din cidru de mere fermentat fara procese de incalzire. Cidrul de mere contine acizi si bacterii benefice pentru sanatate. Acesta se obtine din sucul extras din piureul de pulpa de mere. Desi are propriile beneficii pentru sanatate, cidrul de mere poate fi transformat in otet din cidru de mere, folosit ca remediu naturist pentru anumite afectiuni.

Mai multe studii au gasit o legatura intre pierderea in greutate si otetul din cidru de mere, insa cum functioneaza? Dieticiana Sophie Medllin spune ca studiile au aratat ca bautura altereaza modul in care corpul absoarbe carbohidratii. De asemenea, dieticiana spune ca bautura iti da senzatia de satietate pe o perioada mai mare de timp.

Un alt ajutor in curele de slabire sunt florile de soc. Aceste mici flori parfumate te ajuta sa slabesti. Elimini toxinele din organism si dai jos kilogramele in plus, in timp record.

S-a sustinut ca unele bacterii si anumiti acizi din otetul din cidru de mere pot ajuta la accelerarea metabolismului. Potrivit „European Journal of Clinical Nutrition”, persoanele care au consumat otet din cidru de mere inaintea unei mese bogate in carbohidrati au prezentat mai putine cresteri bruste ale insulinei si s-au simtit mai satui decat dupa mesele fara otet din cidru de mere.

Oamenii de stiinta sunt de parere ca bautura consumata inainte de fiecare masa reprezinta cheia succesului in pierderea in greutate, deoarece reduce nivelurile de glucoza, care duc la senzatia extrema de foame. Pentru rezultate mai bune, puteti sa-l consumati chiar si de doua ori pe zi. 

Otetul din cidru de mere poate fi consumat simplu, insa daca vi se pare ca este prea intepator, puteti sa-l diluati cu apa si sa adaugati o lingurita de miere. Acesta poate fi pus, de asemenea, peste salate. sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img