marți, 16 aprilie, 2024

Bayern se califica in sferturile Champions League

Distribuie:

Publicat:

Bayern Munchen a avut nevoie de prelungiri pentru a obtine o calificare dramatica in sferturile de finala ale Champions League.

Dupa 2-2 in meciul tur de la Torino, Bayern si Juventus au reusit acelasi scor in mansa secunda de la Munchen, astfel ca s-a intrat in prelungiri.

In timpul suplimentar de joc, bavarezii au marcat de doua ori si au obtinut astfel calificarea.

Rezultatul din prima mansa ii avantaja pe nemti, insa italienii au fost cei care au condus ostilitatile in prima repriza.

Paul Pogba a deschis scorul in minutul 6, aducand-o in avantaj pe campioana din Serie A, iar Cuadrado a dus scorul la 2-0 douazeci de minute mai tarziu, anuland avantajul golurilor inscrise in deplasare de Bayern.

Juve a avut chiar si un gol anulat eronat, dupa o semnalizare gresita in offside a lui Morata.

Bayern si-a revenit pe finalul partidei, cu doua goluri pe care putini le anticipau.

Lewandowski a redus din diferenta in minutul 73, iar Muller a trimis partida in prelungiri cu reusita sa din minutul 91.

Dupa o prima repriza suplimentara lipsita de evenimente, gazdele au rezolvat ecuatia calificarii in doua minute. Thiago Alcantara a marcat pentru 3-2 in minutul 108, dupa o combinatie de efect cu Muller, pentru ca Kingsley Coman, jucatorul adus chiar de la Juve, sa stabileasca scorul final in minutul 110.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img