vineri, 29 martie, 2024

Bebelus de doar patru luni decedat la Barlad

Distribuie:

Publicat:

Un apel la 112 primit de Statia de Ambulanta Barlad solicita interventia unui echipaj de urgenta la Blocul CFR, in noaptea de miercuri spre joi, pentru a salva viata unui sugar de doar patru luni.
Interventia prompta a medicilor dar si procedurile de resuscitare efectuate pentru a-l salva pe micut nu au fost de ajuns si mai apoi acestia nu au putut decat sa constate decesul.

Moartea micutului a ridicat suspiciuni motiv pentru care politistii barladeni au demarat o ancheta.
”Cazul ne-a fost sesizat de catre colegii de la Ambulanta si imediat a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa. Cercetarile sunt in derulare si urmeaza sa se stabileasca cu exactitate circumstantțele in care s-a produs decesul acestui copil”, au declarat surse din cadrul IPJ Vaslui.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Medicina Legala Vaslui, decesul micutului a survenit in urma unei insuficiente cardiorespiratorii dupa ce se presupune ca s-ar fi innecat cu laptele regurgitat.

Mama sugarului este minora, are 17 ani iar tatal acestuia are 32 de ani si impreuna locuiau intr-o garsoniera sociala oferita de Primaria Barlad.

Important pentru ancheta politistilor este faptul ca tanara, pe perioada sarcinii, a beneficiat de asistenta intr-un centru special al Directiei de Asistenta Sociala Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img