marți, 16 aprilie, 2024

BECALI anunta ca renunta din nou la STEAUA

Distribuie:

Publicat:

Dupa infrangerea umilitoare suferita in fata lui Dinamo, Gigi Becali a anuntat ca vrea sa iasa din fotbal si promite ca “va lasa echipa oricui”.

Gigi Becali
sustine ca se simte persecutat in tara noastra, motiv pentru care nu ar mai dori sa pastreze Steaua.

“Nu mai sunt asa implicat. Pentru cine sa ma implic? S-ar putea sa ma las acum. Este posibil sa ma las. Sa vedeti daca o sa mai fie fotbal in Romania. Daca nu mai e nici Steaua, o sa fie un fotbal in ’97, cand eram ultimii in Europa.

Daca se tin de capul meu si nu ma lasa in pace, eu o sa clachez. Nu pot sa ma bat cu toate puterile statului, precum Armata. Gata, ies si las echipa oricui. Sa o ia cine vrea!”, a spus Gigi Becali la postul Sportro.

Apoi, Becali a mentionat ca Armata nu este interesata sa preia Steaua de la el.

“Armata nu vrea echipa, nu poate sa faca fotbal de performanta. Ei au vrut sa-l distruga pe Becali, sa nu mai aduca bani in Romania”, a mai spus Becali.

In trecut, Gigi Becali a mai sustinut ca va iesi din fotbal, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Steaua a pierdut cu 3-1 marele derbi al Romaniei in fata lui Dinamo, aceasta fiind prima infrangere in fata rivalilor dupa 13 meciuri consecutive.

Golurile lui Dinamo au fost marcate de Varela (autogol), Palici si Gnohere, in timp ce pentru Steaua a marcat Nicusor Stanciu.

Dupa acest rezultat, Steaua si Dinamo se afla la sapte puncte in spatele liderului Astra Giurgiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img