vineri, 29 martie, 2024

Becali şi transferul imposibil la FCSB: ”Ne-am interesat de mult timp de el, de un an, dar nu se poate lua!”. Super-atacantul la care vicecampioana doar visează

Distribuie:

Publicat:

FCSB caută cu disperare un atacant, dar ţintele roş-albaştrilor pică una după alta. Omrani, Rusescu şi Nemec au fost doriţi de Gigi Becali, însă niciunul nu a ajuns la echipa antrenată de Nicolae Dică. Omul de afaceri spune că urmăreşte "o pistă" de mai bine de un an, însă fotbalistul dorit de el "nu poate fi luat" de la echipa de care aparţine.

Este vorba despre George Puşcaş (22 de ani), fotbalistul lui Inter Milano. Atacantul naţionalei U21 a jucat în ultimul sezon pentru Benevento şi Novara, în Serie A şi Serie B, şi e dorit de CS U Craiova. Becali spune că şansele ca Puşcaş să ajungă în România sunt destul de mici.

”Ne-am interesat de mult timp de el, de un an, dar nu se poate lua. E jucător valoros, ce vor să-l dea? Îţi cer milioane. Mie îmi plăcea foarte mult Puşcas”, a spus Becali, la DigiSport.

Puşcaş a marcat 9 goluri pentru Novara în ultimul sezon de Serie B, după ce, în prima parte a stagiunii, a evoluat în Serie A, la Benevento (1 gol, 11 partide). Atacantul a debutat la naţionala României pe 31 mai, în meciul amical cu Chile, câştigat cu 3-2, la Graz.

Palermo, Crotone, Hellas Verona, Chieva, Leganes şi Real Sociedad sunt alte echipe care s-au interesat sau sunt în continuare interesate de serviciile atacantului din Oradea, susţine presa din Italia

prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img