marți, 23 aprilie, 2024

Becali si-a iesit din fire dupa partida cu Gaz Metan.Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

La finalul partidei de duminica seara, de pe ”Arena Nationala”, Gigi Becali, finantatorul ros-albastrilor, a spus care sunt primele masuri pe care le ia dupa jocul foarte slab al echipei.

”M-am lamurit! Mitrea nu va mai juca niciodata la Steaua! Golubovic nu este atacantul de care aveam nevoie si va pleca si el la iarna”, a spus Becali.

Mitrea a bifat probabil ultimul sau meci in tricoul Stelei. Fundasul a gafat din nou in serie, iar Reghecampf a decis sa il schimbe inca din minutul 41 al partidei cu Gaz Metan.

Fundasul de 29 de ani nu a reusit sa-si castige locul de titular la Steaua, desi existau asteptari mari de la el. Dimpotriva, dupa primele meciuri a cazut in dizgratia finantatorului de la Steaua, cel care si insistase in prima faza pentru imprumutul jucatorului de la Ascoli.

Dupa mai bine de o luna de la ultimul meci in care a jucat pentru Steaua, Mitrea a prins in aceasta seara in sfarsit inca un meci pentru ros-albastri. Fortat de accidentari, staff-ul tehnic a decis sa ii acorde o sansa, insa aparatorul nu a fructificat-o.

Fundasul central a gafat in serie, pe langa autogolul de care se face responsabil scapandu-si in mod repetat adversarii din marcaj. Exasperat de erorile facute de jucatorul sau, Reghe a decis sa il schimbe inca din minutul 41. A fost posibil ultima reprezentatie a fundasului pentru Steaua, in conditiile in care din iarna se anunta transferuri in zona centrala a apararii.

Mitrea mai are contract cu Ascoli pana in vara lui 2017, astfel ca, cel mai probabil, din sezonul viitor va ajunge gratis la alta echipa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img