sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ben Yedder a refuzat o oferta de la echipa chineza Beijing Sinobo Guoan

Distribuie:

Publicat:

Atacantul francez Wissam Ben Yedder a refuzat o ofertă de la echipa chineză Beijing Sinobo Guoan, care i-ar fi achitat un salariu de 12 milioane de euro pe an şi o consistentă primă de instalare, scrie lequipe.fr.

În acelaşi timp, chinezii ar fi achitat şi clauza de reziliere a contractului jucătorului, în valoare de 40 de milioane de euro.

Ben Yedder a venit la FC Sevilla în vara anului 2016, de la Toulouse, un transfer care i-a costat pe andaluzi 9,5 milioane de euro.

Deşi jucătorul cu origini tunisiene a avut rezultate excepţionale sezonul trecut, marcând 30 de goluri (18 în LaLiga) în 54 de meciuri jucate în toate competiţiile, FC Sevilla ar vrea să-l vândă pentru a-şi mai echilibra din balanţa serios afectată de transferurile efectuate în această vară, în valoare totală de 115 milioane de euro.

Însă de Ben Yedder s-au interesat, "timid", PSG şi Manchester United şi doar gruparea chineză a fost dispusă să puă pe masă banii doriţi de Sevilla.

Dar jucătorul de 28 de ani a refuzat salariul uriaş oferit de chinezi, pentru că el speră să fie convocat la naţionala Franţei, cu care să evolueze la Euro-2020. Convins fiind că Didier Deschamps nu l-ar mai fi convocat dacă ar fi plecat în China, Ben Yedder a decis să rămână în Sevilla.

Totuşi, gruparea din LaLiga mai speră încă să-l vândă pe jucătorul care mai are contract până în vara anului 2021, la Sevilla.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img