luni, 18 martie, 2024

Berea are mai multe intrebuintari decat crezi. Afla ce efect poate avea asupra parului

Distribuie:

Publicat:

Berea nu este doar o bautura pe care o poti savura in timpul liber cu prietenii, ci si un ingredient ce poate face minuni parului tau.

Aceasta contribue la regenerarea podoabei capilare datorita vitaminelor, mineralelor si substantelor nutritive.

Tot ce aveti nevoie pentru acest tratament este: 150 de ml de bere( de buna calitate) si doua galbenusuri de o ua. Se amesteca pana devine o solutie omogena care se va aplica pe intreaga lungime a parului. Se acopera parul cu un prosop sau o folie de plastic pentru a se mentine masca aproximativ 30 de minute.

Berea se poate combina cu diferite ingrediente. O alta masca pentru parul tau consta in cea din bere si iaurt. Este recomandata pentru zilele de vara, putand sa te mandresti cu parul tau. Pentru aceasta este nevoie de o cana de bere, un avocado si un iaurt mic. Alegeti sa folositti un blender pentru a pasa avocado-ul pana ce se obtine o pasta peste care se vor adauga celelalte ingrediente. Masca se va lasa sa actioneze jumatate de ora, dupa care se va clati.

Daca doresti sa iti redobandesti stralucirea parului si sa iti intaresti firul de par, poti amesteca 100 ml apa, 100 ml bere, 2 linguri de otet din cidru de mere, 4-5 picaturi de ulei esenttial de rozmarin. Aceasta masca se aplica pe parul umed si se indeparteaza dupa 30 de minute.

Combina berea cu uleiul de ricin daca iti cade parul si este tern. Ai nevoie de 4 lingurite ulei de ricin si o ceasca de bere, iar dupa 30 de minute se va indeparta prin clatire. Vei observa diferenta intr-un timp extrem de scurt.

Si ca sa fiti convinse ca tratamentul cu bere pentru par este popular si eficient, va declaram ca pana si Jennifer Lopez apeleaza la el. Artista a declarat intr-un interviu ca isi clateste parul cu bere neagra pentru ca parul ei sa aiba mult volum si sa scape de varfurile despicate.

Alte vedete care mai folosesc aceste tipuri de tratament sunt Julia Jianu si Catherine Zeta Jones .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img