joi, 25 aprilie, 2024

Betty Salam, prima reactie dupa ce s-a spus ca este insarcinata: „Nu vreau sa…”

Distribuie:

Publicat:

Betty Salam ar fi insarcinata, sustin surse din anturajul fetei lui Florin Salam, care mai spun ca aceasta ar fi dorit sa isi tina sarcina ascunsa cat mai mult timp.

Ea si-a intrerupt in ultima vreme aparitiile la TV si filmarile de videoclipuri, lucru care a dat nastere speculatiilor conform carora ar urma sa devina mama.

Fata lui Florin Salam nu a vrut sa confirme sau sa infirme aceste informatii. „S-au scris multe articole despre acest subiect si nu vreau sa comentez deocamdata, deoarece nu am ce sa spun”, a spus Betty Salam, celor de la wowbiz.ro.

Nici Florin Salam nu a vrut sa comenteze pana acum aceste informatii.

Betty si Catalin Visanescu vor deveni sot si sotie in fata unui ofiter de stare civila. Fata cea mare a manelistului va implini 18 ani pe 28 august.

Betty Salam traieste o poveste de iubire emotionanta cu Catalin Visanescu. Cei doi au vorbit pentru prima data despre cand vor face nunta anul trecut, iar logodnicul fiicei lui Florin Salam a dezvaluit si cand viitoarea sa sotie va deveni mamica.

Betty Salam si Catalin Visanescu se vor casatori civil pe 28 august 2018. In cadrul unui interviu la o emisiune televizata, Catalin a lasat de inteles si cand vor fi parinti.

“(…). Pentru nunta trebuie sa vorbim si cu Florin. (…). Din punctul meu de vedere… ea a trecut prin multe greutati si ea s-a maturizat foarte repede, noi, baietii, ne maturizam mai tarziu… asa ca nu se vede… (…) peste patru -cinci ani (n.r.: vor face copii)”, a marturisit Catalin Visanescu.

“(…). Nunta va avea loc intr-un local in afara Bucurestiului, va fi una mare, peste 500 de invitati (…). ”, a completat Betty Salam.

Fata cea mare a lui Florin Salam a fost ceruta de sotie pe 11 septembrie 2017. Intre cei doi este o diferenta de zece ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img