joi, 28 martie, 2024

Bianca de la Puterea Dragostei a recunoscut totul despre sarcina: “Nu stiu daca vreau sa fie baietel sau fetita”

Distribuie:

Publicat:

Bianca de la Puterea Dragostei si-a gasit jumatatea in casa, pe Livian si se declara foarte fericita alaturi de el. In ultima vreme au tot existat zvonuri legate de o posibila sarcina a brunetei, care nu s-a abtinut sa nu recunoasca  faptul ca isi doreste un copil cu iubitul ei.

”Da, vreau un copil cu Livian, nu pot sa neg asta. Nu am discutat, momentan, cu el, dar nu exclud nicio secunda ideea de a ramane insarcinata cu el, in functie de cum va evolua relatia pe care o avem. Momentan mi-e foatrte bine alaturi de el, suntem fericiti si asta e tot ceea ce conteaza. Nu m-am gandit inca daca vreau sa fie baietel sau fetita, dar nu asta conteaza, cred eu…”, a spus Bianca pentru Wowbiz.ro.

Cine este Bianca de la Puterea Dragostei?

Bianca Maria Camanci este o tanara constanteanca de 19 ani, romantica si sigura pe ea. Bianca provine dintr-o familie numeroasa, mai are doi frati si o sora. Ii plac plimbarile lungi sub clar de luna si are o slabiciune pentru parfumurile fine. S-a inscris la “Puterea Dragostei” pentru ca spera sa intalneasca baiatul perfect pentru ea: matur, cerebral, sincer si inteligent.

Bianca a incercat sa formeze un cuplu cu Alex Bobicioiu si cu Alex Oianu, fara succes, insa. Din pacate, tanara nu si-a gasit sufletul pereche, dar a fost cea mai iubita si votata concurenta si a reusit sa plece acasa cu marele premiu in valoare de 10.000 de euro. Mai mult decat atat, acum este concurenta si in al doilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img