marți, 19 martie, 2024

Bianca, detalii despre criza de gelozie din weekend: “Decat sa ma lase el, mai bine il las eu”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a povestit cum a decurs criza de gelozie din weekend facuta de o buna prietena de-ale ei.

 "O saptamana minunata va doresc, daca tot e luni: subiect fierbinte. Gelozia! E fierbinte! Daca e, de ce e? Daca nu e, de ce nu e? De la ce a pornit toata povestea? Va rog sa ghiciti de la ce a pornit totul? De la o prietena de-ale mele. Toate ma urasc!

Vorbeam cu ea si avea niste dubii, credea ca iubitul e interesat de alte relatii. S-a uitat pe facebook, pe instagram, cine ii da like-uri, pe cine urmareste. Fara sa ii spuna, bineinteles, retragandu-se din relatie, devenind mai rece si purtandu-se mai urat. A zis asa: decat sa ma lase el, mai bine il las eu. Si a trimis ditamai mesajul chiar inainte sa se urce la el in masina. El a inceput imediat sa ii spuna ca e cea mai frumoasa, cea mai desteapta, ca e mandru de ea, ca ea e cel mai important lucru din viata lui. I-a zis ca nu vrea sa o piarda, ca o iubeste pana la cer si inapoi! El e foarte gelos pe orice barbat care respira pe langa ea. Iar ea acum are inima mare si e foarte mandra de gelozia provocata.

Oamenii se impart asa: cei care sunt gelosi si cei care nu recunosc ca sunt. Iubirea vine la pachet cu un pic de gelozie, iar gelozia face bine. Eu vorbesc despre viata reala. Esti gelos, iubesti. E geloasa, te iubeste!", a spus Bianca Dragusanu in emisiunea ei de astazi de la Kanal D, Te vreau langa mine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img