miercuri, 24 aprilie, 2024

Bianca Dragusanu, adevarul dupa ce s-a intors de la mare! Nu s-a mai putut abtine: “Fetita a fost la plimbare, dar nu cu tatal ei“

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a fost criticata dur dupa ce a plecat weekend-ul trecut la mare impreuna cu noul ei iubit, Tristan Tate. La intoarcere, vedeta a postat o fotografie pe retelele de socializare, in care apare cu micuta Sofia in brate, dar si un mesaj in care specifica faptul ca fetita ei se afla cu bunica ei la plimbare, nicidecum cu tatal ei, Victor Slav.

„Cat timp eu am fost la mare, fetita a fost la plimbare… dar NU cu tatal ei, ci cu bunica! Acum doua wekend-uri Sofia a fost doar cu mami la mare!”, este mesajul scris de Bianca Dragusanu pe retelele de socializare.

„Bianca si Tristan nu raman impreuna”

Carmen Harra a vorbit despre despartirea momentului in showbizul autohton, cea Biancai Dragusanu de Victor Slav. Clarvazatoarea ne-a declarat ca noua relatie a prezentatoarei „Te vreau langa mine” nu va dura foarte mult, deoarece este bazata pe atractie sexuala. Ba mai mult decat atat, potrivit spuselor lui Carmen Harra, Tristan Tate o va insela si trada, la fel cum a procedat ea cu Victor Slav.

„Are foarte multa chimistrie sexuala, e bazata pe atractie sexuala. El e numarul 3, ea e 2 si potrivirea este puternica la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu inseamna ca neaparat raman impreuna, ca eu asta nu anticipez sa se intample. Ceea ce a facut acum o sa continue sa faca, ba mai mult, ce i-a facut ea lui Slav, o sa ii faca baiatul asta ei, mai devreme sau mai tarziu.

Deci ea a inselat, a tradat si aceeasi inselare si tradare o sa aiba loc din partea lui fata de ea. Relatia asta are un viitor temporar, nu este ceva care sa mearga mult timp. In momentul cand o sa se trezeasca din situatia asta, o sa vrea sa se intoarca, dar eu nu il vad pe Victor sa o vrea inapoi.  Ea o sa incerce sa ramana cu barbatul asta, dar el o sa ii joace in final niste fente, nu il vad deloc serios, chiar daca pretinde ca este. Victor o tinea in frau, o balansa, de aia a si facut un copil, fata de baiatul asta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor„, ne-a declarat in exclusivitate Carmen Harra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img