sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Bianca Dragusanu, cele mai importante trei secrete: “Fiecare plan al nostru…”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a tinut sa impartaseasca cu toata lumea cateva dintre lucrurile care, daca nu sunt spuse, te pot ajuta mult in viata.

 Bianca Dragusanu a vorbit ieri in emisiunea pe care o prezinta, Te vreau langa mine, despre cateva lucruri pe care oamenii nu trebuie sa le faca niciodata. Mai exact a spus care sunt cele trei secrete pe care nu trebuie sa le impartasesti cu altii.
 
"Va voi vorbi despre secrete. Ele se impart in doua categorii, si anume secretele care nu trebuie spuse niciodata, si secretele care le poti impartasi cuiva apropiat. Exista o perioada destinata destainuirilor si alta tacerii absolute. (… ) Va spun trei situatii in care nu trebuie sub nicio forma sa deschidem gurita.
 
Prima! Nu spune nimanui, dar nimanui, despre lucrurile bune pe care le facem partenerului nostru. Nu ii scoate ochii partenerului indiferent de cat de multe sacrificii ai facut pentru el!
 
Al doilea secret pe care nu trebuie sa-l spui niciodata sunt conflictele de acasa. Conflictele de acasa trebuie sa ramana acasa, la fel si viata personala. Cu cat vei vorbi mai putin despre familia ta cu atat ea va fi mai puternica si mai stabila. Nu trebuie sa scoti gunoiul din casa si sa il arati tuturor.
 
Niciodata, dar niciodata nu spune nimanui despre planurile tale de viitor. Am citit si eu ca inteleptii spun ca nu trebuie sa spunem despre ele pana ce planurile noastre nu se indeplinesc. Fiecare plan al nostru este imperfect pentru ca are foarte multe puncte slabe", a impartasit Bianca Dragusanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img