marți, 19 martie, 2024

Bianca Dragusanu, filmata sarutandu-se PE GURA cu NOUL IUBIT

Distribuie:

Publicat:

Nu au trecut decat trei zile dupa ce s-a aflat ca Bianca si Victor Slav s-au despartit, dar abia acum se detoneaza adevarata bomba! Bianca a fost filmata deja in compania altui barbat, si nu a fost deloc saraca in gesturi tandre. Cei doi au fost surprinsi sarutandu-se la masa unui restaurant unde au cinat aseara. 

Cancan.ro, a dezvaluit in exclusivitate informatia ca Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai formeaza un cuplu. Cei doi s-au despartit, lucru confirmat inclusiv de faptul ca pe conturile personal de socializare nu au mai postat, de ceva timp, nicio fotografie in care apar impreuna, iar acum tot Cancan.ro, a stat de vorba cu prezentatoarea „Te vreau langa mine” si ne-a oferit primele declaratii despre separarea de tatal copilului ei. Bianca ne-a declarat ca se simte bine si ca nu este singurul om care trece printr-o asemenea situatie.

Iata ca nu au trecut decat trei zile de cand s-a facut acest anunt bomba, dar adevarata bomba ar fi ca Bianca s-a cuplat deja cu un alt barbat celebru, sustine spynews.ro. Este vorba despre un sportiv englez, Tristan Tate, fost campion de kickboxing, ajuns in prezent comentator al galei RXF.

Potrivit unor surse CANCAN.RO, Bianca si Tristan si-au inceput relatia amoroasa in urma cu trei saptamani. Imagini cu cei doi amorezi puteti viziona in aceasta seara, in exclusivitate, doar pe CANCAN.RO.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img