joi, 28 martie, 2024

Bianca Dragusanu si-a ”abandonat” iubitul musculos pentru…

Distribuie:

Publicat:

Mai bine de trei luni au trecut de cand Bianca Dragusanu a parasit ultimul studio de televiziune, cel de la Kanal D, unde prezenta ”Te vreau langa mine!” . Dar nu e deloc nefericita, are chiar mai mult timp pentru micuta ei, Sofia Natalia, de doi anisori.  

Bianca le-a spus „Pa!” turcilor de la Kanal D, unde prezenta emisiunea ”Te vreau langa mine!” Acum, are mai mult timp liber, iar micuta Sofia Natalia, locul 1 in prioritatile vedetei, are mari motive de bucurie.  Fosta prezentatoare TV isi petrece aproape tot timplul jucandu-se cu frumusica ei fetita, dandu-i povete si indrumandu-i micutii pasi. Nu sunt excluse din program nici iesirile in mall-urile Capitalei, asa cum s-a intamplat si zilele acestea.

Alaturi de o prietena, Bianca si Sofia au descins intr-un mall, pentru cumparaturi, o masa, dar si putina miscare. Tinand-o pe fetita de mana, Bianca a pasit incet pe holurile centrului comercial si si-a mai aruncat cate un ochi prin vitrine. La un moment dat, a zarit ceva. Un raion cu incaltaminte. A intrat si a probat. Dupa cateva minute, timp in care prietena vedetei i-a tinut de urat Sofiei, cele trei au decis ca e momentul pentru o masa buna. Si cat ai clipi erau deja instalate. Bianca si-a hranit incet fetita, sub privirile admirative ale celor din jur. Dupa ce au mancat, cele trei au coborat in parcarea mall-ului, au urcat in masina Biancai si au plecat.

Ce i s-a prezis Sofiei Natalia

Bianca Dragusanu si Victor Slav au devenit parinti in septembrie, 2016. Micuta, Sofia Natalia, pare ca va avea un viitor cum nu se poate mai bun. Numerologul Cristina Udrescu avea sa spuna: „Vine intr-o zi speciala. Va fi o luptatoare, ambitioasa, dar care va avea si un mare echilibru. Va avea o intuitie aparte. Va incerca intotdeauna sa faca mult bine celor din jur. Dupa nume va avea o vibratie 7. Va avea o mare inclinatie catre zona de spiritualitate. Va dori foarte mult sa faca bine, va avea o misiune aparte pentru ca are o intuitie extrem de buna si o sa aiba un simt artistic dezvoltat. O sa fie atenta la detalii si se va exprima cu foarte multa iubire. Este un copil extrem de binecuvantat!”

Relatia cu Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, Bianca si Victor au divortat.

Ulterior, ei si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Bianca Dragusanu i-a daruit o fiica lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Alex Bodi, noul iubit

Dupa ce s-a despartit de Tristan Tate, fosta prezentatoare de la Kanal D si-a gasit fericirea in bratele unui tanar afacerist, Alex Bodi. Noul iubit a bifat doua mariaje, in urma carora au rezultat doua fetite care il fac un fericit si mandru tatic. In urma cu cativa ani, Alex, care este originar din Medias, a locuit o buna perioada in Germania, unde si-a cumparat un apartament. Ulterior, l-a dat spre inchiriere pentru suma de aproximativ 1.500 de euro si s-a mutat in Spania, acolo unde locuieste si familia lui in prezent.

Cum a inceput relatia dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu

O amica a Biancai Dragusanu a povestit cum s-au cunoscut cei doi si cum au fost primii pasi ai relatiei. “Bianca si Bodi se intalnesc, iau deseori masa impreuna si el o respecta foarte mult. Se vad din luna august, iar atunci, Bianca se afla intr-o pauza cu Tristan Tate si tot incerca sa scape de el, pentru ca acesta nu ar fi fost decat un barbat care cauta femei pentru videochat, imatur, care nu stia sa-si asume lucrurile la adevarata lor importanta. Bodi ii trimitea flori, o respecta si ii vorbea frumos, cum trebuie sa fie tratata orice femeie, in fond”, a spus prietena blondinei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img