vineri, 19 aprilie, 2024

Bianca si Victor Slav au reglat aspectul financiar in cazul fetitei! Ce “pensie alimentara” plateste Victor

Distribuie:

Publicat:

”Initial au decis sa imparta totul pe jumatate, dar, cum micuta sta mai mult in grija Biancai, este evident ca balanta financiara s-a inclinat in partea ei. Bianca sustine in mare parte cheltuielile micutei. Victor cotizeaza lunar cu putin peste 500 de euro, iar Bianca depaseste in lunile bune cateva mii de euro. Au fost luni cand a cheltuit si 5.000 de euro pentru ca nu se poate abtine sa nu-i cumpere fiicei jucarii si hainute”, a declarat o sursa citata de Cancan.

Victor Slav si Bianca Dragusanu s-au despartit in urma cu 5 luni. In timp ce Bianca este la a doua relatie de la despartire, Victor nu s-a cuplat cu nimeni dupa despartirea de blonda. Bianca a fost mai intai cu fostul luptator Tristan Tate, iar acum se iubeste cu un alt milionar, Alex Bodi.

Fetita Biancai si a lui Victor, Sofia Natalia, are 2 ani. Bianca si Victor au fost si casatoriti, dar au divortat la scurt timp de la nunta. Ulterior cei doi s-au impacat, dar nu s-au mai recasatorit. Victor si Bianca s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti, iar cununia religioasa a avut loc pe 29 septembrie 2013. Nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img