News Flash:

"Binele" barladenilor este negociat . PSD si PNL „ fac cartile” - VIDEO

30 Martie 2018
1132 Vizualizari | 0 Comentarii

Prezent in cadrul unei emisiuni televizate, consilierul social democrat Sorinel Raducanu a vorbit , liber si necenzurat , despre jocurile politice ce se petrec inaintea ședințelor de Consiliul Local. Lumea intuia dar acum a primit si confirmarea.

Conform înregistrării aflam ca  Bogdan Sarbu( consilierul independent) este o balama(n.r.moderatorul il comparase cu o balanța dar distinsul consilier , probabil din cauza emoțiilor, înțelege balama).          

 “ Este una dintre cele mai nefericite situații întâlnite in Consiliul Local ca un consilier sa fie balamaua, cel care înclina intr-o parte , este foarte periculos. Noi am avut o discutie la început si am stabilit cum procedam . Stam sa decidă consilierul independent pentru noi sau ne intelegem noi între noi ca între doua partide serioase , reprezentative si atunci ne intelegem noi . Negociem asupra proiectelor” a declarat Sorinel Raducanu , consilier local PSD.
Așadar , toate proiectele “ trântite” nu au fost pentru binele barladenilor ci doar niște negocieri eșuate între PSD si PNL. Așadar la Barlad nu avem nici opoziție si nici putere pentru ca ei “ negociază” doar in numele lor.

Galerie Video


sorinel raducanu bogdan sarbu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016958 (s)