vineri, 29 martie, 2024

Blestem cazut peste o familie din Iasi! Pusti de 13 ani, disparut in apele Jijiei. Le-a spus colegilor ca se sinucide, dupa ce a aflat ca va ramane repetent. Ipoteza este exclusa de familie! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Tragedie intr-o familie din Iasi, dupa ce un pusti de 13 ani a fost inghitit de apele Jijiei • Aseara, pompierii nu au reusit sa dea de trupul neinsufletit al baiatului, din cauza apei involburate • Desi copilul le-ar fi spus colegilor de scoala ca vrea sa se sinucida din cauza ca a ramas repetent, familia nu crede asta, iar indiciile de pana acum duc catre un tragic accident

Ieri, la Iasi, al cincilea suflet a fost inghitit de ape, in mai putin de o saptamana. In localitatea Manzatesti, un copil de doar 13 ani a fost inghitit de apele Jijiei. Baiatul a fost cautat de pompieri si de scafandri ore întregi, dar fara rezultat. Martorii spuneau ca l-au vazut pe baiat intrând în apa, dar ca nu l-au mai vazut iesind. Acesta fusese la scoala ziua si petrecuse alaturi de colegi.

Nu este exclusa nici varianta sinuciderii, tinând cont de faptul ca baiatul aflase ca a ramas repetent. Si chiar le-ar fi spus colegilor ca vrea sa-si puna capat zilelor.

Apelul la 112 care avea sa anunte tragedia a fost dat putin dupa ora 15:00. Baiatul de 13 ani se întorsese de la scoala si a mers la câmp sa adune iarba pentru animale. In drumul înapoi spre casa a oprit însa într-o zona unde copiii se scalda des, desi nu este voie.

"Eu i-am spus sa nu mearga la Jijia. Eu era sa mor de vreo trei ori la cativa metri de locul in care a intrat el in apa. E foarte periculos….El e vinovat. Cine sa fie vinovat? Nu avea de ce sa intre, nu stia sa inoate…. Ce sa mai fac de acum? Astept sa il ingrop si dupa imi pun streangul de gat", a spus Ion Bambu, tatal copilului.  

Continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img