joi, 28 martie, 2024

Bogdan Argeș Vintilă: Ultima impresie contează cel mai mult

Distribuie:

Publicat:

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 2-0, că formaţia sa a confirmat că trece printr-o perioadă bună şi că îşi doreşte mult o victorie şi în ultima etapă din acest an.

“Sunt mulţumit de jocul făcut de jucătorii mei. Confirmăm momentul bun prin care trecem şi ne dorim foarte mult să rămânem la fel de echilibraţi şi să câştigăm şi meciul cu Craiova. Ultima impresie contează cel mai mult. A fost un joc foarte bun, sunt mulţumit de jucători. Sincer să fiu, când am preluat echipa ştiam ce pot jucătorii. Am considerat că se poate lucrez foarte bine cu ei. Erau doar debusolaţi la un moment dat. Nu trebuit să cădem în partea cealaltă, euforie, mândrie, încredere, trebuie să rămânem liniştiţi. Încerc să fiu echilibrat în primul rând eu”, a spus Vintilă la Digi Sport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Soiledis ’21 şi Coman ’45.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img