sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Bogdan Oprita (Spitalul Floreasca), detalii de ULTIM MOMENT despre starea de sanatate a lui Eugen Neagoe

Distribuie:

Publicat:

Eugen Neagoe  este în continuare internat în Secția de Cardiologie a Spitalului Floreasca din Capitală starea lui fiind stabilă, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești, Bogdan Oprița.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală, Bogdan Oprița, starea lui Eugen Neagoe este stabilă, fiind în continuare internat în Secția de Cardiologie.

Eugen Neagoe (51 de ani) a leşinat, duminică, în timpul meciului Dinamo-Craiova, scor 0-2, diagnosticul medicillor fiind stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism, conform ProSport. Tehnicianul lui Dinamo pare decis să ia o pauză, după momentul de cumpănă traversat.

După îngrijirile de urgenţă primite, starea de sănătate a antrenorului de la Dinamo s-a ameliorat, iar acesta a stat de vorbă cu familia.

Eugen Neagoe pare decis să renunţe la antrenorat, cel puţin pentru o perioadă. Familia a insistat să nu-şi mai pună viaţă în pericol pe banca tehnică, iar actualul staff tehnic al lui Dinamo ar urma să fie menţinut doar pentru următoarea etapă, contra lui CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 21:00, scrie gsp.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img