marți, 19 martie, 2024

Bombă! Consilier local ieșean, acuzat de hărțuire, uzurparea funcției și violarea vieții private! Plangerea a fost deja depusă la Poliție!

Distribuie:

Publicat:

Un dezvoltator imobiliar îl acuză pe consilierul local Răzvan Timofciuc de comiterea unor infracțiuni. Plângerea a fost depusă deja la Secția II de Poliție. Bărbatul îl acuză pe consilier de hărțuire, violarea vieții private și uzurparea funcției.

Un consilier local ieșean va fi nevoit „să dea cu subsemnatul” la Poliție, după ce a fost acuzat de comiterea unor infracțiuni.
Astfel, în urmă cu câteva zile, reprezentantul unei companii care se ocupă cu dezvoltări imobiliare a depus la Secția II de Poliție, din Iași, o plângere la adresa consilierului local Răzvan Timofciuc. Dezvoltatorul care ridică un imobil în zona Copou susține că a fost hărțuit în mod constant de către Răzvan Timofciuc, dar și că acesta din urmă și-a încălcat în mod constant atribuțiile. Astfel, reclamantul a precizat în plângerea adresată polițiștilor că scandalul a pornit după ce el a fost autorizat Planul Urbanistic Zonal referitor la strada Toma Cozma, respectiv pentru investiția privind construirea de locuințe colective și împrejmuire teren proprietate, prin desființare construcții existente. Beneficiara investiției era societatea al cărei reprezentant este chiar reclamantul.

„Sentința este definitivă”

Reclamantul a susținut că, deși întreaga documentație este emisă în mod corect și legal, vecinii viitorului proiect au făcut eforturi pentru a-l stopa.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img