sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BOMBA! Ce a spus Gigi Becali despre intelegerea cu Armata in privinta Stelei

Distribuie:

Publicat:

Veste mare pentru suporterii Stelei! Anghel Iordanescu a dezvaluit ca a avut o discutie recent cu Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB i-ar fi marturisit fostului selectioner ca exista posibilitatea unei impacari cu Ministerul Apararii. "Va marturisesc ceea ce mi-a spus Gigi Becali. Patronul celor de la FCSB mi-a spus ca el crede si spera ca mai devreme sau mai tarziu va ajunge la o intelegere cu Armata.

Va recupera tot ce are el de recuperat, sigla, palmares si tot ce a implicat acest scandal. Mi-e greu sa fac o afirmatie, nu sunt implicat, nu am nicio legatura cu FCSB si evit sa fac mai multe comentarii", a spus Anghel Iordanescu in aceasta seara la EuropaFM. Gigi Becali a explicat discutia cu Anghel Iordanescu, care a dezvaluit ca patronul celor de la FCSB i-ar fi spus ca va ajunge la un consens cu MApN in privinta recuperarii marcii Steaua. Gigi Becali sustine ca nu s-a problema unui acord, ci ca va recupera marca Steaua in instanta.

"Se va incheia acest conflict cu Armata pentru ca o sa-i bat in instanta, eu asta i-am zis, la asta m-am referit. Se va incheia pentru ca nu are cum sa tina o nedreptate, cand adevarul e 100% de partea mea! Nu poate minciuna sa dainuiasca la infinit! Si stiti de ce? Pentru ca toate celelalte echipe sunt in faliment!

Pai, avem o singura echipa care traieste, care aduce bani si ei vor sa o distruga?! O sa se trezeasca niste oameni si or sa zica gata cu minciunile si cu magariile, ca se duce tara de rapa asa! Eu nu am nicio problema ca e FCSB, Steaua, e acelasi lucru! Am castigat mai multi bani in ultimii ani si din publicitate! Problema mea e urmatoarea: cum se pot intampla asemenea magarii in tara mea? Sunt prea multe lucruri putrede in tara noastra acum! Asta e durerea!

Eu o sa-i bat in instanta oricum. Si daca ramane asa, cu FCSB, foarte bine, nu am nimic de pierdut! Oamenii sunt alaturi de echipa. Oamenii simpli inteleg minciuna, o simt. Dusmania e a oamenilor cu functii!", a spus Gigi Becali, potrivit Romaniatv.net.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img