vineri, 29 martie, 2024

Bomba! Cea mai curajoasa politista din Iasi ataca din nou! “Politistii demni si onesti sunt bagati în aceeasi oala cu lichelele parsive si lase”

Distribuie:

Publicat:

• Inca un mesaj dur a fost lansat in mediul online de o politista din Iasi • Tanara a fost implicata in urma cu ceva timp intr-un accident rutier extrem de grav, in timpul programului • A avut curaj sa spuna lucrurilor pe nume, iar mesajul ei a ajuns sa fie citit de o tara intreaga • Recent a mai facut o postare in mediul online, iar in cateva ore a fost distribuita de sute de persoane  

 

Andrada Voicu, o tanara politista care a declarat intr-un fel sau altul razboi sistemului, continua sa faca afirmatii care strang sute de aprecieri in mediul online. Dupa ce a facut o postare pe Facebook, in care s-a plans de conditiile in care sunt nevoiti sa lucreze politistii din Iasi si a precizat ca masinile de politie sunt "masinile mortii", Andrada a mai facut o postare care in cateva ore a fost distribuita de sute de oameni.

Politista din Iasi a reusit sa starneasca o adevarata revolta. Tanara este vazuta acum ca o eroina care a avut curaj sa declare razboi sistemului si sefilor.

Reporterii BZI vor reda mai jos cateva randuri din postarea tinerei. "Juramânt, 2014. Când am intrat în acest sistem, eram un copil naiv si credeam ca voi fi un om care va contribui la schimbarea lumii în bine, câte putin în fiecare zi. Îmi imaginam atunci ca voi face parte dintr-o Politie sanatoasa, demna si curajoasa. Nu stiam ca de fapt, dupa ce iesi de pe bancile scolii, te lovesti cu capul de un zid mare. Acela al realitatii. O realitate cruda, în care o mâna de infractori conduc România. O realitate cruda în care te înconjori fara sa vrei de oameni lasi, ce fug de raspundere. O realitate în care politistii ar trebui sa îsi faca treaba asa cum scrie în carti. În cartile de tactica politieneasca si comunicare profesionala, pe care le-am citit 2 ani, în timpul scolii", spune tanara.

"Politistii demni si onesti sunt bagati în aceeasi oala cu lichelele parsive si lase"

Politista nu se sfieste sa faca afirmatii destul de acide. "O realitate în care politistii demni si onesti sunt bagati în aceeasi oala cu lichelele parsive si lase cu care si noua, celor tineri si naivi, ne este rusine. RUSINE! Rusine pentru ca într-o tara membra a UE, institutiile statului au ajuns bataia de joc a unor birjari semianalfabeti. Rusine voua, celor care ascundeti gunoiul sub pres si desi va mor oamenii nevinovati, va comportati ca si când nimic nu s-ar fi intamplat. Rusine pentru faptul ca ne pleaca oamenii buni, pentru a munci în tari straine, pe câtiva franci în plus. Nu suntem demni de ei. Si nu vom fi niciodata. Rusine lasilor care aleg sa fuga de adevar si de raspundere. Rusine celor care desi vad relitatea asta urâta, prefera sa bage capul în pamânt si sa taca mâlc. Probabil ca din cauza asta am ajuns asa. Pentru ca suntem lasi. Iar niste lasi nu pot decât sa-si merite soarta", a completat tanara.

Andrada Voicu a trecut printr-o perioada grea dupa ce a fost grav ranita intr-un accident rutier. Politista se afla intr-o autospeciala de politie impreuna cu un coleg. In urma unei manevre gresite, masina de politie a ajuns pe contrasens si a intrat in plin intr-un autoturism care circula din sens opus. Atat politista, cat si colegul ei au fost raniti si au ajuns mai mult morti decat vii la spital. Andrada a spus atunci ca masina in care se afla, veche de mai bine de zece ani si fara dotari, care ar fi putut sa le atenueze loviturile din urma impactului, nu avea ce cauta pe strada. Ulterior, sefii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi au transmis ca siguranta politistilor este prioritare.

Reprezentantii IPJ au trimis dupa postarea politistei un comunicat de presa prin care precizau ca autospeciala implicata in accident avea ITP-ul valabil. Totodata, comunicatul se incheia asa: "Conducerea I.P.J. Iasi este, în permanenta, preocupata de cresterea nivelului de dotare a institutiei si de îmbunatatirea conditiilor de munca ale angajatilor".

Andrada Voicu a oferit un raspuns, tot in mediul online, la cele transmise de oficialii IPJ. "Ca raspuns la comunicat, vreau sa precizez ca nu pun la îndoiala faptul ca acel cazan fara lumini si airbag-uri corespundea d.p.d.v tehnic, dar nu se compara cu Touaregurile si X5-urile cu care se plimba unele personalitati in timpul serviciului. Sau cu faptul ca unii îsi fac serviciul în elicopter, iar altii fug dupa contravenienti/infractori cu masini de pe care sare tabla", a conchis politista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img