vineri, 19 aprilie, 2024

BOMBA in cazul Madalinei Manole!

Distribuie:

Publicat:

Un fost profiler FBI a anuntat recent cu surle si trambite ca are toate dovezile ca regretata artista ar fi fost ucisa, invocand ca a stabilit inclusiv o intalnire cu procurorul general al Romaniei pentru a discuta redeschiderea cazului. Realitatea este insa alta.

In 2010, Madalina Manole a fost gasita fara suflare in casa sa din Otopeni, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani.  Dosarul a fost inchis, anchetatorii ajungand la concluzia ca s-a sinucis cu Furdan, un pesticid extrem de puternic. Un fost profiler FBI, Pete Klismet, a aparut recent cu teoria ca toate dovezile pe care le-a adunat in acest caz reflecta ca la mijloc ar fi vorba despre o crima. Mai mult, acesta a spus ca impruna cu procurorul general al Romaniei vor discuta posibilitatea redeschiderii acestui caz.

“Consider ca in acest caz nu este vorba de sinucidere, ci despre crima. Voi merge in Romania peste cateva saptamani pentru a discuta cu Procurorul General al Romaniei. Acest caz este unul atat de evident”, a declarat Pete Klismet unei jurnaliste din Statele Unite dupa ce a fost contactat de o romanca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img