vineri, 26 aprilie, 2024

BOMBA in lumea politica! Bani din fotbal pentru campania electorala prezidentiala din 2014

Distribuie:

Publicat:

Fostul sef al LPF, Mitica Dragomir, a facut dezvaluiri incendiare privind banii din vanzarea mai multor jucatori de fotbal, dar si a drepturilor tv catre un offshore din Malta.

„Toti banii s-au dus in conturi offshore” si mai apoi si in campania electorala prezidentiala din 2014, a spus duminica Mitica Dragomir, la B1 Tv.

Intrebat care era relatia dintre grupul Ponta – Oprea – Udrea si Gino Iorgulescu, Mitica Dragomir a raspuns ca acestia au fost cei care au vandut jucatori de fotbal si au incasat banii fara a da cluburilor.

„Banii s-au dus in conturile lui Olaroiu din Cipru, conturi offshore. A fost un proces care a inceput bine, dar s-a oprit brusc”, a continuat Dragomir.

El a spus ca drepturile de televiziune s-au vandut de catre Liga de Fotbal condusa de Gino Iorgulescu catre un consortiu controlat de Arpad Paskany, dar a sustinut ca este mai interesant cum Digi a cumparat mai apoi aceste drepturi via Malta.

Contractul a fost atribuit fara licitatie si fara garantii bancare, potrivit lui Dragomir, care spune ca aceasta ar fi fost una din mizele inlocuirii lui Dragomir de la sefia Ligii cu Gino Iorgulescu, apropiatul lui Victor Ponta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img