marți, 19 martie, 2024

Bomba in showbiz! Fosta sotie a lui Ilie Nastase S-A RECASATORIT! In ce oras a ales vedeta sa spuna ‘Da’ si cine este noul sot (FOTO)

Distribuie:

Publicat:

„Nu stie presa ca eu sunt recasatorita. Pentru ca nu am anuntat. Este un lucru pe care l-am facut fara sa ne ascundem, dar nu l-am facut in Romania. Este un inel de logodna, care este si verigheta. A fost o casatorie civila, in Las Vegas. Au fost si fetele, a fost o nebunie. Dureaza o secunda sa semnezi niste acte. In certificatul meu de casatorie suntem casatoriti, dar fiecare cu numele lui”, a declarat fosta sotie a tenismenului.

Amalia Nastase, fosta sotie a tenismenului Ilie Nastase, a spus „Da” in fata Starii Civile din Las Vegas, SUA, alaturi de Razvan, actualul ei sot, cele doua fete din casatoria anterioara si baietelul lor.

Desi informatia despre casatorie a aparut in presa abia acum, Amalia a sustinut ca nu a tinut ascuns acest pas din viata ei.

Despre relatia cu fostul sot, Amalia Nastase a spus ca este una foarte buna si ca a avut multe de invatat de la Ilie.

„Avem o relatie excelenta. Amandoi le iubim la fel de mult pe cele doua fete pe care le avem impreuna.(..) Am invatat foarte mult de la Ilie, pentru ca prima data eu am iesit cu el din tara. Fiind cu el, m-a prezentat unor oameni care erau miliardari sau foarte cunoscuti si a trebuit sa stiu cum sa te comporti in societatea aceea. Nu fusesem niciodata in ea. Si da, am invatat de la el. (..) In perioada in care am divortat nu stiam cum sa imi gestionez toata situatia. Era un viitor incert. Nu stiam ce va veni”, a explicat vedeta, care a adaugat ca cel mai greu moment din viata ei a fost reprezentat de divortul de Ilie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img