joi, 28 martie, 2024

Bomba in televiziune! Decizia luata de Kanal D in legatura cu viitorul Andreei Mantea

Distribuie:

Publicat:

Andrea Mantea a primit o veste incredibila din partea conducerii Kanal D, iar vedeta a ramas muta de uimire cand a aflat. Totul a depins de audientele intregistrate de emisiunea prezentata de frumoasa vedeta, iar acum totul este oficial.

Andreea Mantea se intoarce acasa! ”Exilul” in Turcia va deveni amintire si asta pentru ca vedetei i se va construi… o casa. oficialii Kanal D au considerat ca este mai bine sa se foloseasca de decorul detinut de compania-mama, emisiunea fiind deja difuzata in Turcia, si sa mute doar o mica parte din echipa de la Bucuresti. In momentul in care au venit audientele si au vazut ca ”Puterea dragostei” face rating serios, sefii brunetei au luat decizia ca inainte de cel de-al doilea sezon sa faca aici, in Romania, o casa pentru cei 14 concurenti din emisiune.

S-a tinut, bineinteles, cont si de rugamintile Andreei. Vedetei ii era din ce in ce mai greu sa stea atat de mult departe de prieteni si de tara. Mai mult Andreea Mantea isi doreste si weekenduri libere suplimentare.

Noua ”casa” a emisiunii ”Puterea Dragostei” va fi data in folosinta incepand cu sezonul al doilea.

”Am zambit undeva inlauntrul meu”

”Am zambit undeva inlauntrul meu, gandindu-ma ca poate intr-adevar as fi insarcinata, dar nu am vrut sa ma gandesc prea mult. In momentul in care am ajuns la cosmeticiana, am simtit ca durerea respectiva nu se mai duce asa cum se ducea in mod normal, am simtit ca se duce la el. Si atunci am stiut sigur ca sunt insarcinata pentru ca am simtit ca este cineva acolo care e deranjat de durerea pe care eu o simt. Si i-am zis fetei: „Gata, hai sa nu mai continuam!“ Am inventat niste scuze. Nu aveam cum sa-i zic: „Stii, cred ca eu sunt insarcinata, simt eu ca-l deranjeaza si as vrea sa ne oprim“. Am iesit de acolo, stiam ca e o farmacie pe colt, m-am dus repede, cand am vazut cata lume era am renuntat. Am sunat o prietena sa-mi ia un test de sarcina si m-am dus la ea sa-l fac. Nici macar lui Cristi (n.r Cristi Mitrea, tatal lui David) n-am vrut sa-i zic pana n-am fost sigura”, a povestit vedeta Kanal D in urma cu ceva timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img