sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BOMBA! Razboi total intre patronii hotelurilor din centrul Iasului! Stanciu l-a dat in judecata pe Puscasu: “Interventia politicului si-a spus cuvantul”

Distribuie:

Publicat:

 Noii patroni ai hotelurilor de lux din centrul Iasului au ajuns in conflict deschis dupa o perioada in care au fost chiar parteneri pe mai multe planuri • Controversatul om de afaceri Cristian Stanciu, care este si lider PSD, l-a actionat in judecata pe noul proprietar al Hotelului Traian, dar si pe ApaVital, intr-un dosar care naste mari semne de intrebare asupra corectitudinii administratiei locale • Totul a plecat de la contractul cu operatorul de apa-canal, care inainte se afla la Hotel Traian, iar acum a ajuns la Hotel Astoria in circumstante suspecte • Asta se intampla chiar daca Hotel Astoria nu a avut niciodata utilitati separate, fiind dependent total si alimentat prin intermediul hotelului Traian, cele doua imobile fiind in trecut administrate de aceeasi companie • Practic, lucrurile s-au schimbat complet dupa ce Stanciu a obtinut contractul ApaVital, iar acum a ajuns sa-l factureze pe Vasile Puscasu pentru utilitatile furnizate prin intermediul hotelului Traian • "Stanciu este consilier judetean, iar ApaVital fiind in subordinea Consiliului Judetean, interventia politicului si-a spus cuvantul"

Conflict deschis intre noii patroni de hoteluri din centrul Iasului. Liderul consilierilor judeteni PSD, Cristian Stanciu, prin intermediul FEG, l-a actionat in judecata pe Vasile Puscasu, reprezentant legal al BSR Estate si ApaVital prin director general Ion Toma, cerand "anulare act memoriu tehnic".

Practic, controversatul om de afaceri PSD-ist incearca la Judecatoria Iasi sa opreasca avizarea unor bransamente de apa in cazul Hotel Traian.

Totul a plecat de la schimbarea contractului de furnizare cu ApaVital, care pana in primavara acestui an se afla in proprietatea hotelului Traian, insa in conditii suspecte a ajuns la Hotel Astoria, controlat de Stanciu. Desi este cunoscut faptul ca Hotel Astoria a depins mereu de Hotel Traian, lucrurile s-au schimbat acum total doar prin modificarea contractului cu ApaVital. Acum Stanciu a ajuns sa-l factureze pe Vasile Puscasu pentru apa furnizata, asta desi instalatiile si investitiile au fost facute de Hotel Traian.

Continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img