marți, 19 martie, 2024

BOMBA zilei: Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, a fost ridicata de DNA!

Distribuie:

Publicat:

Primprocurorul Parchetului de pe langa Tribunalul BotosaniRaluca Stancescu, a fost ridicata, joi, de procurorii Serviciului teritorial Suceava al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru a fi dusa la audieri. Ridicarea acesteia a avut loc la finalul unor perchezitii care au avut loc atat la locuinta acesteia, cat si in biroul de la Parchet, scrie agerpres.ro. La iesirea din sediul Parchetului, Stancescu a declarat ca nu cunoaste motivele pentru care a fost ridicata.


Procurorii Serviciului Teritorial Suceava din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au efectuat, joi dimineata, perchezitii in biroul prim-procurorului Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Raluca Stancescu, dar si la locuinta acesteia din municipiul Botosani. Stancescu a fost ridicata de procurori de la domiciliu si, impreuna cu acestia, au mers la sediul Parchetului, pentru ca prim-procurorul sa asiste la perchezitie. Cercetarile au loc intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie, de serviciu, contra libertatii persoanei, contra infaptuirii justitiei, savarsite in perioada 2015-2016, se precizeaza intr-un comunicat de presa al DNA. Au fost efectuate perchezitii domiciliare in sapte locatii situate in municipiul Botosani, din care patru sunt sedii ale unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile au avut loc in biroul prim-procurorului Parchetului de pe langa Tribunal, dar si in trei birouri din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img