vineri, 26 aprilie, 2024

Branduri renumite din Spania, precum Desigual si Cristiano Ronaldo, in noul magazin MBFashion, din Iulius Mall – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Joi, pe 12 iulie 2018, in Iulius Mall Iasi s-a inaugurat un nou magazin dedicat iubitorilor de moda. MBFashion aduce mai aproape de publicul iesean branduri spaniole renumite, ale caror propuneri dau tonul in tendinte si care se remarca prin calitate si design modern. 

Situat la etajul 1 al Iulius Mall Iasi, in proximitatea Meli Melo, MBFashion este un magazin de tip multibrand, care propune articole ce poarta semnatura unor marci renumite din Spania, dedicate femeilor, barbatilor si copiilor. 
Pe rafturile noii locatii, clientii care urmaresc trendurile actuale si pun pret pe calitatea pieselor vestimentare din garderoba gasesc articole ale brandului Desigual, recunoscut pentru croiurile aparte si imprimeurile in nuante intense. Rochiile, bluzitele, pantalonii, sacourile sau fustele pentru doamne si domnisoare, tinutele casual pentru barbati si articolele vestimentare pentru copii din colectiile Desigual se remarca prin designul colorat si unic, inspirate din cultura pop, dar si din traditia artizanilor spanioli si din arta stradala. Si accesorii si incaltaminte de la renumitul producator din Barcelona sunt disponibile la MBFashion. 

Tot aici, domnii gasesc articole premium special dedicate lor cu semnatura Cristiano Ronaldo Underwear. Oferta continua si cu o varietate de modele de flip flaps, propuneri ale brandului brazilian Havaianas, specializat in crearea de incaltaminte de vara si de plaja. 

MBFashion din Iulius Mall Iasi este destinatia de shopping pentru pasionatii de moda, indiferent de varsta, ce isi doresc in garderoba piese aparte, care sa le reflecte personalitatea si stilul modern. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img