vineri, 19 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Cladire PLINA cu romani, incendiata in Germania! Mai multi romani sunt in stare GRAVA

Distribuie:

Publicat:

Un imobil din localitatea Bergkamen, langa Dortmund, in care figurau cazate peste 40 de persoane, dintre care 33 de romani, a ars noaptea trecuta. Potrivit presei germane, focul a fost pus intentionat. Sapte dintre victime sunt in stare grava.

Caz socant intr-o localitate germana situata la 20 de km de Dortmund. O masina si un imobil in care locuiau 33 de romani si opt molodveni au fost incendiate, in noaptea de joi spre vineri. Dintre cele 41 de persoane care figurau cazate in cladire, la momentul incendiului erau in casa cel putin 31 de persoane, toate ajungand la spital intoxicate cu fum.

Potrivit publicatiei germane www.waz.de, sapte dintre victime sunt in stare grava, viata fiindu-le pusa in pericol. Publicatia germana citata mai arata ca Procuratura din Dortmund a deschis o ancheta, iar Politia confirma ca focul a fost pus intentionat.

Primarul localitatii in care a avut loc incendiul le-a declarat jurnalistilor germani ca romanii si moldovenii care au cazut victimele incendiului din Bergkamen lucrau pentru o companiei de constructii din Unna. Potrivit aceleiasi surse, victimele incendiului nu s-au putut evacua, iesirea fiind blocata cu anvelope, care au ars la randul lor in incendiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img