vineri, 29 martie, 2024

BREAKING NEWS! Gino Iorgulescu a castigat alegerile la LPF

Distribuie:

Publicat:

Gino Iorgulescu a castigat alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, dupa ce l-a invins categoric pe Sorin Dragoi, singurul sau contracandidat. Scorul a fost 13-1 in favoarea lui Gino Iorgulescu, iar acesta va ramane presedinte pentru inca cinci ani. Singurul vot al lui Dragoi a venit tocmai din partea clubului ACS Poli Timisoara, de care apartine insusi Dragoi. Apoi, inclusiv clubul ACS Poli Timisoara a sustinut echipa lui Gino Iorgulescu.

La o ora dupa ce a castigat alegerile, Iorgulescu a sustinut o conferinta de presa in care si-a prezentat planurile.

“Vreau sa multumesc cluburilor pentru increderea pe care mi-au acordat-o. Vreau sa facem impreuna sa creasca acest produs, fotbalul, sa crestem jucatori. Vreau sa avem un produs care sa aduca lumea la stadion, sa creasca ratingul televiziunilor, sa crestem copii care sa ajunga la Liga 1. Domnul Dragnea nu s-a implicat in alegerea presedintelui”, a spus Iorgulescu intr-o conferinta de presa.

Dupa aceste alegeri, presedintele FCSBValeriu Argaseala, a explicat modul in care a convins Iorgulescu cluburile. “Drepturile TV vor ramane la acelasi nivel, dar vor creste progresiv in urmatorii cinci ani”, a spus presedintele FCSB, Valeriu Argaseala, la iesirea din sala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img