vineri, 26 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! In urma protestelor de la un liceu din Targu-Mures, directoarea scolii si-a dat demisia

Distribuie:

Publicat:

Directoarea Colegiului Economic din TarguMures, Sorina Balan, si-a dat demisia, luni, dupa ce, in curtea scolii, peste 100 de elevi s-au revoltat, nemultumiti ca au fost mutati din salile lor de clase, potrivit Mediafax.
“Pe fondul tuturor reparatiilor care au avut loc si al recompartimentarilor spatiilor care au avut loc in vara la Colegiul Economic din Targu Mures s-a creat o situatie de nemultumire a copiilor pentru ca nu mai aveau salile de clasa acolo unde au inceput orele si au inceput studiile in acest colegiu. Pe baza unor sesizari din partea copiilor si a parintilor am considerat oportun ca noi, ISJ, sa mergem sa sa solutionam acest aspect neprevazut. Impreuna cu toate cadrele didactice am luat decizia ca fiecare copil sa fie in clasa in care a inceput orele. Aceasta a fost nemultumirea majora”, a spus Ioan Macarie, seful Inspectoratului Scolar Judetean Mures.

Sute de elevi de la Colegiul Economic Transilvania, din Tirgu Mures, au protestat in curtea scolii si au cerut demisia directoarei. Elevii sunt nemultumiti de schimbarea impusa de directorul scolii. Asta pentru ca acum elevii trebuie sa se mute dintr-o sala in alta. Pana acum, fiecare clasa avea sala ei, insa din acest an s-a impus ca fiecare profesor sa aiba sala lui de clasa. Acum, elevii sunt nevoiti sa se mute in fiecare ora, intr-o sala diferita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img