joi, 25 aprilie, 2024

Breaking news! Ioan Becali se intoarce in inchisoare! Iata ce pedeapsa a primit

Distribuie:

Publicat:

Ioan Becali are parte de o veste soc: Se intoarce la inchisoare. In urma cu cateva momente, judecatorii au dat un verdict crud pentru Becali.  Magistratii ICCJ s-au pronuntat marti, 20 februarie, in dosarul in care Geanina Terceanu e acuzata ca a luat in transe 220.000 de euro mita ca sa-i achite pe Cristian Borcea si Ioan si Victor Becali in dosarul Transferurilor.

Ioan Becali a fost condamnat definitiv marti de Inalta Curte de Casatie si Justitie la sapte ani si patru luni inchisoare.Fosta judecatoare Terceanu a fost condamnata marti la 7 ani de inchisoare pentru luare de mita. In acelasi dosar, Victor Becali a fost condamnat la 5 ani si 8 luni, iar Cristi Borcea a fost achitat.

Pe 6 februarie a avut loc ultimul termen, in care au avut loc dezbateri si pledoariile finale ale avocatilor.  In acest dosar, Cristi Borcea si fratii Giovanni si Ioan Becali sunt acuzati ca i-au dat fostei judecatoare Gianina Terceanu 220.000 de euro, in transe, din aprilie 2009 pana in mai 2012, pentru a-i scoate nevinovati in "Dosarul Transferurilor".

Procurorul a cerut majorarea pedepselor pentru Cristi Borcea si fratii Becali. Pentru judecatoarea Geanina Terceanu s-a cerut pedeapsa maxima, 8 ani de inchisoare, dupa ce aceasta a fost condamnata initial la 5 ani si 6 luni.

Procurorul de caz a cerut pedeaspa maxima si pentru Cristi Borcea. El nu si-a recunoscut fapta si pedeapsa maxima pe care o poate primi, pentru dare de mita, este de 7 ani. Fratii Becali, pentru ca si-au recunoscut fapta, pot primi 4 ani si 6 luni.

Eliberati conditionat dupa "Dosarul Transferurilor", Victor si Ioan Becali ar putea reveni in inchisoare, daca ICCJ da un verdict nefavorabil celor doi.

In prima instanta, magistratii au condamnat-o pe Geanina Terceanu la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Fratii Becali au primit o condamnare de 3 ani de inchisoare, iar Cristi Borcea a fost condamnat la 3 ani si jumatate.

Stire in curs de actualizare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img