sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Magistratii i-au dat lovitura de gratie! Klaus Iohannis a pierdut DEFINITIV cea mai valoroasa casa

Distribuie:

Publicat:

Magistratii nu au admis contestatia in anulare formulata de familia Iohannis, astfel ca aceasta pierde casa din Sibiu. Decizia este definitiva. Practic nu mai exista nicio modalitate de a ataca decizia instantei, contestatia in anulare fiind singura cale extraordinara de atac.

Magistratii Curtii de Apel Pitesti s-au pronuntat, astazi, in dosarul privind casa familiei Iohannis din Sibiu, pierduta definitiv in urma procesului de la Curtea de Apel Brasov, impotriva deciziei familia presedintelui formuland o contestatie in anulare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

In urma cu o saptamana, la Curtea de Apel Pitesti s-a judecat procesul privind imobilul situat pe strada Nicoale Balcescu, la nr. 29, in Sibiu, magistratii argeseni amanand pronuntarea pentru miercuri, 22 februarie. Imobilul cu numarul 29 de pe strada Nicolae Balcescu din centrul Sibiului, din care sotii Iohannis au cumparat jumatate la inceputul lunii iunie 1999, a facut parte din averea sotilor Maria si Eliseu Ghenea, iar dupa decesul acestora, casa a ajuns in proprietatea statului roman.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img