joi, 18 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Ministrul Justitiei a luat deja o hotarare cu privinta la Laura Codruta Kovesi! Raspuns ferm dat de Tudorel Toader

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pare sa fi luat o decizie in legatura cu Laura Codruta Kovesi. Intr-o interventie telefonica la Antena 3, acesta afirma ca deja s-a luat o decizie referioare la Codruta Kovesi

"Buna seara! Mai intai de toate, nu sunt acolo la minister pentru a participa direct. Sunt in Japonia unde am intrevederi ministrul Justitiei de aici, cu presedintele Curtii Constitutionale din Japonia si cu Banca Mondiala pentru realizarea cartierului pentru justitiei. Discutiile vor dura pana vineri. Daca este necesar, voi veni cat mai repede se poate. Dar personal as vrea sa raman sa aceste intrevederi.

Asteptari din partea mea, referitor la intrebarea subiectul discutat. Presiuni asupra mea, nu vor fi. Nu voi sesiza Inspectia Judiciara. Nu mai este necesara sesizarea Inspectiei Justitiare. Daca as sesiza, ar trebui sa asteptam solutionarea Inspectiei Judiciare. Daca lucrurile asa stau, este foarte bine ca romanii sa cunoasca adevarata fata a modului in care, uneori, se face urmarirea penala. Prin urmare, nu voi sesiza Inspectia Judiciara, am raportul privind activitatea DNA, il voi reprezenta oricand. Voi reveni in tara si voi vedea care este varianta cea mai rapida si corecta. Voi concluziona si voi formula. Cred ca situatia este foarte grava, nu are rost sa mai asteptam Inspectia Judiciara, sa ne spuna ce? sa ne spuna ceea ce stim?" a declarat Tudorel Toader la Antena 3.

Intrebat de moderatoare emisiunii, daca va propune revocarea sefei DNA, Tudorel Toader a spus ca deja s-a luat o decizie, iar raportul contine o singura concluzie. 

Sebastian Ghita a facut noi dezvaluiri in aceasta seara la Antena 3, dupa o lunga tacere, in urma aparitiei informatiilor ca in dosarele sale au fost falsificate probe. 

”Am urmarit emisiunea si va marturisesc ca este ceea ce m-a convins sa intru in direct. Sunt lucruri pe care le-am spus public, nebanuind ca o astfel de crima, pentru ca ce ati prezentat este o crima, nu am crezut ca niste criminali, niste nemernici, Onea, Portocala, sunt niste neoameni. Nu stiam ca si Kovesi stia, se bucura, astepta cu nerabdare” a spus Sebastian Ghita, in direct prin telefon la Antena 3.

”Acest Portocala mergea des prin Bucuresti si de acolo se intorcea cu tot felul de povesti. Am aflat la inceput de masinatiunile acestui om, am tot spus, este unul nebun, un personaj fara minte, fara creier, fara suflet, face tot felul de lucruri rele pe acolo prin Ploiesti. Eu nu-i facusem nimic, intr-o zi o sa pot sa explic si cum am reusit sa castig bani, totusi sa il aud pe omul asta ca pleaca a priori cu ordinul ii luam toti banii, il ardem ca pe soareci, eu am incercat sa imi notez fraze si cuvinte-cheie. Incalca legea, vorbeste ca un criminal, isi propune sa faca rele la fiecare fraza”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img