vineri, 19 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Pedofilul din Bucuresti a fost PRINS! Si-a recunoscut faptele in fata politistilor

Distribuie:

Publicat:

Pedofilul din lift, care saptamana trecuta a agresat sexual doi copii, un baiat de nou ani si pe sora lui de numai patru ani, a fost prins luni de politistii bucuresteni. Potrivit anchetatorilor, barbatul si-a recunoscut deja fapta. Peste 50 de persoane au sunat in ultimele zile la 112 pentru a sesiza ca l-au vazut pe suspect. Asta dupa ce Politia Capitalei a dat publicitatii imagini cu el.

Politia a informat, luni, ca barbatul a fost capturat si ca se afla in custodia politiei.

Acesta a fost prins dupa o operatiune de anvergura in Capitala pentru capturarea barbatului care la sfarsitul saptamanii trecute a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. In weekendul care tocmai s-a scurs anchetatorii l-au cautat intr-o zona de 50 strazi in jurul locului unde a avut loc atacul. Au fost audiate sapte persoane, dar niciuna nu a fost retinuta. Intre timp au fost date publicitatii noi imagini cu agresorul, surprinse de camerele de supraveghere din zona iar oamenii legii cer ajutorul populatiei pentru capturarea barbatului.

Unde se termina batalia cu pedofilul din Capitala 
 
„Misiunea va fi una dificila”, spune profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist. Asta pentru ca barbatul cautat de politisti este viclean si foarte mobil. „Agentii acum alearga din pedofil in pedofil, din aurolac in aurolac. Se vor confrunta cu un individ viclean, care si-a schimbat modul de operare, si-a schimbat vestimentatia, si-a schimbat locatia, care e pe goana si care are discernamantul integru. Toti pedofilii acestia sunt responsabili de faptele lor pentru ca ei stiu ce pericol reprezinta”, a declarat, pentru „Adevarul”, profesorul Tudorel Butoi. 
 
Sustine ca batalia cu pedofilii dureaza pana in momentul in care acestia sunt identificati. „Cand l-ai gasit si l-ai adus la sectie, recunoaste toate faptele, cu mare usurinta. Asta este slabiciunea lor. In schimb, pedofilii sunt inteligenti, perversi, schimba permanent locurile in care agreseaza copii, putand sa plece pe intregul teritoriu al tarii, in Bucuresti, in alte orase. Sunt indivizi care nu nu sunt capabili sa intretina acte sexuale cu adultii si atunci creaza victime din grupul celor vulnerabili – copiii, carora le promit bomboane, recompense, bani. Ii atrag prin ganguri, prin parculete, prin subsoluri”, a comentat psihologul criminalist. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img