miercuri, 24 aprilie, 2024

BREAKING NEWS! Procurorii Anticoruptie din Rep. Moldova au luat cu asalt Ministerul de Finante! Un politician importan a fost retinut

Distribuie:

Publicat:

Procurorii Anticoruptie si ofiterii CNA (Centrul National Anticoruptie)  au desfasurat vineri perchezitii la Ministerul Finantelor din Republica Moldova. Potrivit deschide.md, patru persoane au fost retinute in cadrul operatiunii de azi. Este vorba despre un viceministra Finantelor, Maria Caraus si 3 oameni de afaceri.

Perchezitiile s-au desfasurat in birourile unor reprezentanti ai conducerii, asta dupa ce la primele ore ale diminetii au avut loc perchezitii si la domiciliile lor. Cauza penala in care se desfasoara aceste actiuni vizeaza fapte de coruptie in trucarea unor licitatii de achizitii publice. Maria Caraus a fost numita viceministru al Finantelor pe data de 3 decembrie 2010. Anterior Caraus a detinut functia de Director al Directiei generale finante al Primariei Chisinau. Initial ea a fost propusa in functie de Partidul Liberal, apoi ea a trecut in Partidul Liberal Reformator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img